VOOR OUDERS DIE ALLES WILLEN WETEN OVER

Hockey

De hockeysport kan zich elk seizoen verheugen op een groeiende aanwas van jeugdleden. Met de instroom van al die hockeyende kinderen is een nieuwe community van hockeyouders ontstaan. Tienduizenden vaders en moeders, veelal zonder hockeyachtergrond, raken actief betrokken bij de ruim 300 verenigingen in Nederland. De gezinnen maken van hockey de familiesport bij uitstek.  

 

 

Nieuws

AB-feesten: een stille dood gestorven?
AB-feesten zullen nooit meer hetzelfde zijn door de invoering van de nieuwe alcoholwet. De altijd populaire AB-feesten zijn hierdoor een stuk minder interessant geworden voor de oudere jeugd. Hoe maken hockeyverenigingen het AB-feest weer succesvol?  ...Lees verder

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen in de webshop worden verzonden nadat de betaling aan BuroGijs naar rekeningnummer 106805533 is overgemaakt.

Bestellingen worden afgeleverd binnen 1 tot 3 dagen na betaling.

Voor verzendkosten binnen Europese Unie wordt 2,50 euro in rekening gebracht bij een bestelling van 1 boek. Deze wordt per gewone brievenbuspost verstuurd. Het risico op verlies in de post ligt bij u.

Indien u de bestelling per Track and Trace wil laten verzenden dan bedragen de verzendkosten 5,75 euro (7,95 euro binnen EU). Dit kunt u aangeven bij de bestelling. 

Bij 2 of meer boeken bedragen de verzendkosten 4,50 euro voor de bestelling.

Ruilen mag binnen 14 dagen na betaling mits in goede staat en niet gesigneerd. Retourverzendkosten zijn voor uw rekening.